.
.
.
.
.

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε στο Νέο Φάληρο από τους Απανταχού Καρδιτσιώτες και Μαυρομματιανούς η μνήμη του Γ. Καραϊσκάκη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την δέουσα επισημότητα, παρουσία των πολιτικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών Αρχών αλλά και μεγάλου πλήθους Καρδιτσιωτών, τιμήθηκε η μνήμη του Στρατάρχη της Ρούμελης και Αρχιστράτηγου της Ελλάδας κατά τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821, του Καρδιτσιώτη Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Τετάρτης (10/11) στην Καρδίτσα

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας συμμετέχει στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, ενάντια στο ν. 4808 (ν. Χατζηδάκη) που καταργεί το 8ωρο και περιορίζει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Παραδόθηκε ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 75χρονης στη Ν. Ιωνία

Παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πριν λίγη ώρα, ο 39χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 75 χρονη νονά του που αναζητούνταν από την περασμένη Πέμπτη και βρέθηκε νεκρή σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου διέμενε το Σάββατο το μεσημέρι.

Η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Καρδίτσας για την συνάντηση με την Αν. Υπουργό Υγείας - Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Τετάρτης (10/11)

Σήμερα οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας του νομού Καρδίτσας δείξαμε ότι δεν το βάζουμε κάτω, ότι όπως αγωνιζόμαστε δίπλα στους ασθενείς μας και ενάντια στην επέλαση της πανδημίας, με την ίδια θέρμη υποστηρίζουμε και τα δίκαια αιτήματά μας!

Κ. Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός στηρίζουν την ύπαιθρο με πράξεις

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ. κ. Κώστας Τσιάρας, με αφορμή την εξαγγελία υλοποίησης δυο μεγάλων αρδευτικών έργων στο Ν. Καρδίτσας, που ανακοίνωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, δήλωσε:

Ανακοινώθηκε ο εκσυγχρονισμός των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και Υπέρειας - Ορφανών

Ο εκσυγχρονισμός των αρδευτικών δικτύων του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και το αρδευτικό δίκτυο Υπέρεια-Ορφανά Καρδίτσας, είναι δύο από τα 8 έργα που παρουσιάστηκαν την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διακρίσεις του Δ. Παπακώστα στο Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωτάθλημα

Καταθεση ψυχής από τον παλαιστη της πόλης μας Παπακώστα Δημήτρη στην συμμετοχή του με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Βαλκανικό και Μεσογειακό Πρωτάθλημα που έγινε 28-31 Οκτωβρίου 2021 στην Ξάνθη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ