.
.
.
.

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021

Ανεμoστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ - Ξεπερνούν τους 70 οι νεκροί (+Βίντεο)

Στο έλεος ανεμοστρόβιλων έχουν παραδοθεί οι μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Το βαρύτερο πλήγμα δέχεται η πολιτεία του Κεντάκι, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 70 άνθρωποι με τον τελικό απολογισμό να προβλέπεται ακόμη πιο οδυνηρός.

Καρδίτσα: Προς εκτόνωση η κατάσταση από τα καιρικά φαινόμενα

Τα πολύ δύσκολα μοιάζουν να πέρασαν, σε ότι αφορά στις επιπτώσεις της κακοκαιρίας στο νομό Καρδίτσας, καθώς η κατάσταση, μετά τις 9 το βράδυ του Σάββατου, βαίνει προς εκτόνωση.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι αγώνες της Κυριακής (12/12)

Μετά την αναβολή των αγώνων του Σαββάτου η Επιτροπή Πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣΚ προχώρησε στην αναβολή και των αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή (12/12) λόγω της βροχόπτωσης που προηγήθηκε.

Κλειστή προς το παρόν η γέφυρα μεταξύ Πεζούλας και Φυλακτής

Σε κλείσιμο της γέφυρας μεταξύ Πεζούλας και Φυλακτής, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα, προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση προβλήματος που δημιουργήθηκε και να ξαναδοθεί στην κυκλοφορία.

Επίσημο: Αναβάλλεται ο αγώνας του Χαρ. Τρικούπη με τον ΑΣΚ

Αποδεκτό έγινε το δικαιολογημένο αίτημα του Α.Σ. Καρδίτσας για αναβολή του αγώνα της Κυριακής (12/12) με τον Χαρ. Τρικούπη λόγω κρουσμάτων COVID-19 όπως σας ενημέρωσε το απόγευμα του Σαββάτου το KarditsaLive.Net.

"Πιέζεται" από τα νερά του Πάμισου (Μπλιούρη) η Ιρλανδική διάβαση στη γέφυρα Μπαλάνου

"Αφόρητη πίεση" αντιμετωπίζει η Ιρλανδική διάβαση, που έχει προσωρινά αποκαταστήσει τη γέφυρα Μπαλάνου μετά την κατάρρευσή την 18η Σεπτεμβρίου 2020, από την ροή των υδάτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ