.
.
.
.
.

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021

Εξελέγη η νέα Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Στις κάλπες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας  προσήλθαν την Κυριακή (12/12) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας οι εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συλλόγων – δύο για κάθε σύλλογο - που είναι μέλη της.

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την περίοδο 13-17 Δεκεμβρίου

Σχεδόν 157 εκατ. ευρώ σε πάνω από 630.000 δικαιούχους θα καταβληθούν στο πλαίσιο των πληρωμών που θα πραγματοποιηθούν από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ κατά την εβδομάδα 13-17 Δεκεμβρίου.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νίκη με 70% για το Ν. Ανδρουλάκη και στο ν. Καρδίτσας (ΤΕΛΙΚΟ 7/7 εκλ. τμ.)

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν στις κάλπες για την υπoστήριξή τους σε έναν εκ των δύο υποψηφίων προέδρων (Ν. Ανδρουλάκη και Γ. Παπανδρέου) όπως προέκυψαν μετά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου (δείτε τα αποτελέσματα εδώ).

Εκλογές ΚΙΝ.ΑΛ.: Καθαρή νίκη Ανδρουλάκη με 68% που θα είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε στις 20:45 η αρμόδια επιιτροπή του Κινήματος, του δίνουν ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου.

Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο κοντά στην Ξυνιάδα, στο δρόμο που συνδέει τον Ε65

Τροχαίο με δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00’ το απόγευμα της Κυριακής, στο δρόμο -καρμανιόλα που συνδέει την παλιά εθνική οδό Λαμίας - Καρδίτσας με τον Ε65.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ