.
.
.
.

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021

Ι. Κολοβός: Επικινδυνότητα οδοστρώματος στο δρόμο από Καρδίτσα προς φράγμα λίμνης Πλαστήρα, κοντά στη θέση "Κανόνια"

Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι διέλευση οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Καρδίτσα προς Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα μέσω Καλλιθήρου και προς τις κοινότητες Καστανιάς, Καροπλεσίου, Καταφυγίου, Ραχούλας, Αμαράντου, Σαρανταπόρου, Νεράιδας.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Στήριξη αιτημάτων εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου χρόνου του νοσοκομείου"

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων καθαριστριών στο νοσοκομείο που εργάζονται με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Στο Δήμο Καρδίτσας μεταφέρονται 28 εργαζόμενοι και τμήματα του Δ.Ο.Π.Α.Κ.

Ριζικές αλλαγές στη διοικητική λειτουργία, αλλά και τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.), αλλά και του Δήμου Καρδίτσας έχουν δρομολογηθεί το τελευταίο διάστημα με την αλλαγή των  Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) των δυο φορέων  με  σημαντικότερη αυτή της μεταφοράς 28 εργαζομένων του Δ.Ο.Π.Α.Κ. καθώς και των τμημάτων, όπου αυτοί εργάζονταν μέχρι σήμερα, στο Δήμο.

Καρδίτσα: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία (+Φώτο)

Δράση ευαισθητοποίησης του κοινού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/12) στην Πλατεία Πλαστήρα από  την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας, στελέχη της οποίας διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό και ενημέρωναν τους πολίτες σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για τη μετακίνηση της νεφρολόγου από το Γ.Ν. Καρδίτσας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώθηκε για τη μετακίνηση της μόνιμης νεφρολόγου από τη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γ.Ν. Καρδίτσας στην Άμφισσα για να καλύψει για 15 μέρες το κενό που έχει δημιουργηθεί εκεί.

Δημ. Παπακώστας: "Ορεινή Αυτοδιοίκηση - Αργιθέα /κοιλάδα Αχελώου: προσδοκίες απο τη νέα ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη"

Η μεγάλη συμμετοχή -πάνω από 270.000 -ενεργών πολιτών , μελών κ φίλων της σοσιαλδημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και η ανάδειξη του νέου ηγέτη της με μεγάλη πλειοψηφία , απέδειξαν ότι ακόμη και σε ζοφερές συνθήκες ( πανδημία - ψυχοπιεστική ατμόσφαιρα -κακοκαιρία ) οι άνθρωποι αναζητούν λύσεις στα ζωτικά αιτήματα τους μέσα από την πολιτική ,την συμμετοχή ,τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Δήμος Αργιθέας: Αρνητικοί 4 δημοτικοί σύμβουλοι στη δωρεά του drone - Α. Στεργίου: Απόλυτα νόμιμες όλες οι ενέργειες

Αρνητικά στάθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Νοεμβρίου τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου και του επικεφαλής της, σχετικά με την αγορά και δωρεά εν συνεχεία ενός εξειδικευμένου drone από το Δήμο Αργιθέας προς την 8η ΕΜΑΚ θέττοντας μάλιστα και ζήτημα νομιμότητας στη διαδικασία.

Super League 2: Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα ο Αλμωπός Αριδαίας

Εκτός πρωταθλήματος Super League 2 τίθεται ο Αλμωπός Αριδαίας μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τονίζει η διοργανώτρια με ανακοίνωσή της που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη (15/12).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ