.
.
.
.
.

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021

Κ. Αγοραστός στο Π.Σ.: Αν είχε επιλεγεί σωστό οικόπεδο το νέο Κ.Υ. στο Μουζάκι θα ήταν ήδη στο 70%

Στα ...τελειώματα θα ήταν το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας της Παρασκευής (17/12) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός σε ένα μίνι απολογισμό που έκανε στις ενέργειες για τις αποκαταστάσεις από τον "Ιανό".

Κ. Γκαβογιάννης: "Μόνο υποσχέσεις"

Από τα Χριστούγεννα του 20  φτάσαμε στα Χριστούγεννα 2021 και μεγάλη μερίδα πληγέντων από τον Ιανό συμπολιτών το μόνο που εισέπραξαν μέχρι σήμερα είναι μπόλικη υποσχεσιολογία που αγγίζει το όριο της κοροϊδίας.

Ξέφυγε η κατάσταση στο Δ.Σ. Σοφάδων για τη συζήτηση του θέματος των Λουτρών Σμοκόβου

Άλλο ένα επεισόδιο στην υπόθεση σχηματισμού Διοικητικού Συμβουλίου στην επιχείρηση των Λουτρών Σμοκόβου είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής (17/12) κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων για τον ορισμό ενός δημότη / δημότισσας που θα αντικαθιστούσε την παραιτηθείσα Κα Ζαχαράκη.

Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τις πανελλήνιες του 2022

Τους συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων γνωστοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πικετοφορία στην Καρδίτσα: «Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι σε αντιλαϊκές πολιτικές» (+Φώτο +Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πικετοφορία για τον προϋπολογισμό και την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17/12) στην κεντρική πλατεία με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με Σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Ν. Καρδίτσας στο οποίο συμμετείχαν συνδικαλιστικοί φορείς και σωματεία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ