.
.
.
.
.

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021

Προσφεύγει κατά αποφάσεων της Ρ.Α.Ε. για αιολικά σε «Βουλγάρα» και «Αλογόβρυση» ο Δήμος Σοφάδων

Να αναθέσει σε δικηγόρο την κατάθεση ενδικοφανούς προσφυγής κατά των αποφάσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με τις οποίες δόθηκαν βεβαιώσεις παραγωγού για δυο αιολικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εντός των ορίων του Δήμου Σοφάδων ή κοντά σ’ αυτά, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στην αποψινή του τακτική συνεδρίαση, όπου το θέμα εισήχθη προ ημερησίας διατάξεως με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Τσινόπουλο.

Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας: Επεισόδιο 3.216... για τα ανεπιτήρητα ζώα

Έχει χαθεί το μέτρημα των φορών, που το θέμα των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, στην περιοχή της Νεράιδας, έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, είτε ως θέμα ημερήσιας διάταξης, είτε υπό την μορφή ερώτησης.

Δήμος Καρδίτσας: Παραχώρηση καταστήματος στην ΑΝ.ΚΑ. για πρόγραμμα συμβουλευτικής ανέργων

Την παραχώρηση καταστήματος που βρίσκεται στο κτήριο της Δημοτικής Αγοράς, στην ΑΝ.ΚΑ., προκειμένου να στεγαστεί πρόγραμμα συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας για ανέργους και μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

«Συγγνώμη» Δημ. Κατσή από το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Συγγνώμη από τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων για το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Αντιδήμαρχο και νυν Πρόεδρο των Λουτρών Σμοκόβου κ. Χασιαλή στην προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος ζήτησε κατά τη διάρκεια της σημερινής (21/12) τακτικής συνεδρίασης ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της εν λόγω δημοτικής επιχείρησης κ. Δημ. Κατσής.

Σ.Β.Α.Κ. Καρδίτσας: Παρουσίαση και έγκριση του τελικού σχεδίου από το Δημοτικό Συμβούλιο

Το τελικό σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της Καρδίτσας ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Τρίτης (21/12) μετά την παρουσίασή του από τον ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ, συγκοινωνιολόγο κ. Βλαστό.

Δημ. Παπακώστας: "Σημεία των καιρών …η εμμονή στο κάρβουνο …η περιχαράκωση …η άρνηση"

Η Αυτοδιοίκηση ως δημοκρατικός λαϊκός θεσμός πάντα ήταν πρωτοπόρος,άνοιγε δρόμους ,υπέρ της καινοτομίας και της τοπικής ανάπτυξης μέσω δημοσίων κ ιδιωτικών επενδύσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ