.
.
.
.
.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021

Στη Βουλή το θέμα του KarditsaLive.Net σχετικά με τους διαγωνισμούς σε καθαριότητα και φύλαξη στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης και Χρ. Κατσώτης και σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Κ. Κριτσιάνη στο KarditsaLive.Net ζητώντας την ανάκληση των διαγωνισμών ύψους 1.390.000 ευρώ για καθαριότητα και φύλαξη του Νοσοκομείου που δημοσιεύθηκαν στη διαδικτυακή  πύλη (www.promitheus.gov.gr) ταυτόχρονα με την κινητοποίηση των συμβασιούχων που ήταν την ώρα εκείνη σε εξέλιξη στην πύλη του νοσοκομείου.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια"

Νέες αυξήσεις στα ήδη ακριβά διόδια, ανακοίνωσαν από 1/1/2022 οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους, με βάση τις συμβάσεις παραχώρησης που υπέγραψαν και εφάρμοσαν διαχρονικά όλες οι αστικές κυβερνήσεις.

Κορονοϊός: Εγκρίθηκε για χρήση το χάπι της Pfizer στις ΗΠΑ

Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer Inc ανακοίνωσε ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε το αντιιικό χάπι της κατά του κορονοϊού, καθιστώντας το την πρώτη θεραπεία για τον νέο κορονοϊό που μπορεί να λαμβάνεται στο σπίτι και αναμένεται ότι θα γίνει ένα σημαντικό εργαλείο στη μάχη για την αντιμετώπιση της ραγδαία εξαπλούμενης παραλλαγής Όμικρον.

Κανονικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 884 και 885 Αθήνα - Καλαμπάκα - Αθήνα τις εορτές

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 884 και 885 για τις εορτές στο τμήμα Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ε.Α.Σ.Υ.: Συνάντηση αντιπροσωπείας του νέου προεδρείου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Καρδίτσας, ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, πραγματοποίησε την Τρίτη 21/ 12/ 2021, αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από το πρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, αντιπρόεδρο κ. ΡΕΠΠΑ Στέργιο, οργανωτικό γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο.

Εγκρίθηκε η Α.Ε.Π.Ο. του υδροηλεκτρικού έργου της Μεσοχώρας Τρικάλων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενέκρινε την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του υδροηλεκτρικού έργου (ΥΗΕ) της Μεσοχώρας Τρικάλων, το οποίο έπειτα από μεγάλες καθυστερήσεις μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Στηρίζει με 10.000 ευρώ την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Σοφάδων ο Δήμος

Οικονομική επιχορήγηση 10.000 ευρώ θα δώσει ο Δήμος Σοφάδων στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, βοηθώντας τον να ανταποκριθεί και στις αυξημένες οικονομικές - πέρα από τις αγωνιστικές- απαιτήσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή της σε μια εθνική κατηγορία.

Θεολόγος Φθιώτιδας: Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της μετά από πυρκαγιά στην οικία της

Τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) στο Θεολόγο Μαλεσίνας, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών βρέθηκε νεκρή μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά μέσα στο σπίτι της.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ