.
.
.
.

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021

28,5 εκατομμύρια ευρώ ο προϋπολογισμός της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας για το 2022

Προϋπολογισμό που αγγίζει τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ έχει η Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας για το 2022 με τα 19,5 εκατομμύρια να προορίζονται για τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί να εκτελεστούν την προσεχή χρονιά.

Τάσος Τσιαπλές: "Η πλήρης και σταθερή εργασία είναι δικαίωμα όλων"

Κυβέρνηση, περιφέρεια, δήμοι, ως αντιστάθμισμα στην μεγάλη επίσημη καταγραμμένη ανεργία, προβάλλουν τα διάφορα προγράμματα ολιγόμηνης προσωρινής απασχόλησης που δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα της ανεργίας, απλά αποκαλύπτουν το μέλλον που έχουν χαράξει για γενιές και γενιές στο πλαίσιο αυτής της ταξικής αντιλαϊκής  πολιτικής.

Δημ. Παπακώστας: "Είναι ίδια η αξία της ανθρώπινης ζωής σε όλη την Θεσσαλία κ. Διοικητή 5ης ΥΠΕ;"

Με το άριστο ρεπορτάζ του καλού δημοσιογράφου Κωστή Κριτσιάνη πληροφορήθηκε η κοινή γνώμη για την έλλειψη γιατρού στο ορεινό απόμακρο ιατρείο θεσσαλικών Βραγκιανών (100χλμ) ,τα συνεχή άρθρα και για την αστοχία πρόγνωσης του Διοικητή Φώτη Σερέτη - που σημειωτέον ουδέποτε περιόδευσε στα χωριά κοιλάδας Αχελωου ή υποδιοικητής 5ης ΥΠΕ.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/12): 58 νέοι θάνατοι και 6.590 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 55 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Έγκριση μελέτης για τις πηγές Αγ. Γεωργίου Μορφοβουνίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Μία σημαντική απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για ένα έργο μεγάλης σημασίας, στην περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, έλαβε στις 17 Δεκεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ