.
.
.
.
.

Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: "Όχι στη δίωξη αγροτοσυνδικαλιστών και των αγωνιστών που αντιτίθενται στα αιολικά στα Άγραφα"

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας καταδικάζει τα νέα αγροτοδικεία και την ποινικοποίηση των αγροτών. Η σημερινή κυβέρνηση καθώς και οι προηγούμενες, συνεχίζουν το ίδιο έργο της ποινικοποίησης και του περιορισμού της συνδικαλιστικής ελευθερίας.

Συνδικάτο Οικοδόμων: "Συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο λαό – ΟΧΙ στην ποινικοποίηση των αγώνων"

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών και τις διώξεις που τους ασκούνται καθώς και κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα ενάντια στις ανεμογεννήτριες στα Άγραφα, Στεκόμαστε στο πλευρό των διωκόμενων αγωνιστών και απαιτούμε την παύση κάθε δίωξης.

Ξεκινά από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου η δωρεάν διάθεση ενός self test σε κάθε ενήλικα, εμβολιασμένο ή μη

Από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η διανομή αυτοδιαγνωστικών τεστ (self test) με στόχο την καλύτερη δυνατή καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας και την αποφυγή της διασποράς του ιού SARS-CoV-2 την περίοδο των εορτών.

Έγκριση υλοποίησης σχεδίου Erasmus+ KA122 του Εσπερινού Γυμνασίου - Λ.Τ. Καρδίτσας

Εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) νέο σχέδιο μαθησιακής κινητικότητας ΚΑ1, στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης Erasmus+ 2021, για το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λ.Τ Καρδίτσας, με  κωδικό αριθμό 2021-1-EL01-KA122-SCH-000030701 και τίτλο σχεδίου: «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ».

Επτά εκλογικά κέντρα για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ στο ν. Καρδίτσας

Σε τρία εκλογικά κέντρα στην Καρδίτσα και τέσσερα ακόμα σε Σοφάδες, Παλαμά, Μουζάκι και Μορφοβούνι θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου σε τοπικό επίπεδο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Με μια όμορφη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και χαμογελαστά πρόσωπα, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Fashion City Outlet

Στολισμένες βιτρίνες, λαμπάκια, χαμόγελα, καλή διάθεση και εκπλήξεις περίμεναν τον κόσμο που επισκέφθηκε το λαμπερά στολισμένο Fashion City Outlet για τη γιορτή που πλαισίωσε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, γεγονός που σήμανε και τυπικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας: Στο δικό μας παιχνίδι χωράνε όλοι!!!

Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και επιτυχία,σήμερα πραγματοποιήθηκε,ο πρώτος Αγώνας συμπερίληψης ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ vs ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Άγνωστοι βανδάλισαν το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας (+Φώτο)

Άγνωστοι, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ανέβηκαν το βράδυ της Παρασκευής (3/12) στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και από εκεί εκσφενδόνισαν τούβλα προς το 7ο Δημοτικό Σχολείο, τα οποία προορίζονταν για την επισκευή του καμπαναριού.

Λαμία: «Έσβησε» από ανακοπή 14χρονη στο νοσοκομείο - Νοσούσε με κορονοϊό

Συγκλονισμένη ειναι η τοπική κοινωνία από το χαμό μιας 14χρονης μαθήτριας η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (4/12) άφησε την τελευταια της πνοή στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ