.
.
.
.
.

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ. Ν. Καρδίτσας: "Αλληλεγγύη στους Μαχόμενους Αγρότες που δικάζονται γιατί αγωνίζονται να μείνουν στον τόπο τους!"

Η ΕΙΝΚΥΝΚ καταδικάζει την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών και τις διώξεις που τους ασκούνται, με αποτέλεσμα την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, να σέρνονται σε ένα ακόμη αγροτοδικείο.

Η Καρδίτσα φόρεσε τα γιορτινά της! (+Φώτο +Βίντεο)

Μπορεί να μην ξεκίνησε ακόμα επισήμως η εορταστική περίοδος, μπορεί να λείπουν από το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό κάποιες ακόμα λεπτομέρειες, όμως η Καρδίτσα έχει φορέσει τα γιορτινά της, φωτίστηκε, έγινε ακόμα πιο όμορφη και μία βόλτα στους δρόμους της είναι το καλύτερο τονωτικό για την διάθεση. 

Πρωτιά Ανδρουλάκη δείχνει το 85,14% της καταμέτρησης στις εκλογές της Κυριακής (5/12) στο ΚΙΝΑΛ

Με καταμετρημένες τις ψήφους στο 85,14% των εκλογικών τμημάτων εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία από την περιφέρεια, τα πρώτα αποτελέσματα μετά τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τα αποτελέσματα στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στο ν. Καρδίτσας - Πρωτιά Ανδρουλάκη με 34,2% (ΤΕΛΙΚΟ 7/7)

Ολοκληρώθηκε μετά από 13 περίπου ώρες η εκλογική διαδικασία των φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας: Όχι στην ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας καταδικάζει την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών και τις διώξεις που τους ασκούνται έτσι ώστε την Τρίτη 7 Δεκέμβρη να έχουμε ένα ακόμη αγροτοδικείο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ