.
.
.
.
.

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Κ. Γκαβογιάννης: "Αναρμόδιος"

Τρεις προτάσεις, που για να τηρηθεί το διαδικαστικό, έθεσα ως ερωτήματα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Είμαι συγκεκριμένος για να γίνω κατανοητός.

Πρόταση ψηφίσματος από τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για τα αιτήματα των εργαζομένων του Κ.Κ.Π.Θ.

Πρόταση Ψηφίσματος προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας με το οποίο θα καλούνται η Κυβέρνηση και η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας να επιλύσουν άμεσα τα προβλήματα των εργαζομένων του.

Πόθεν έσχες: Παράταση στην υποβολή δηλώσεων έως 31 Ιανουαρίου 2022

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (Πόθεν Έσχες) προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Μεταρρυθμίσεις στο νομοθετικό πλαίσιο της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών και άλλες επείγουσες διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Υπεγράφη νέα απόφαση για την πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ δύο μακροχρόνια ανέργων στο Δήμο Παλαμά

Την απόφαση πρόσληψης δύο μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ υπέγραψε την Τρίτη (7/12) ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου.

Κατά πλειοψηφία πέρασε η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρδίτσας για το 2022

Με τις ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας και των συνεργαζόμενων με αυτή παρατάξεων, εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Καρδίτσας για το 2022.

Δράσεις κοινωνικής προστασίας ύψους 230 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για τη Θεσσαλία στο ΕΣΠΑ 2021-2027

Δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 230 εκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη της απασχόλησης, την  ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την ισότιμη ένταξη ευάλωτων  κοινωνικά ομάδων περιλαμβάνει το  νέο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ΕΣΠΑ  2021-2027, με  την χρηματοδοτική στήριξη του  Ευρωπαϊκού  Κοινωνικού  Ταμείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ