.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα της ΔΑΚΕ Δ.Ε. ν. Καρδίτσας για την ανάδειξη της σε Πρώτη Δύναμη

Η Δ.Α.Κ.Ε. Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετέχοντας στις εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καρδίτσας, την κατέστησαν για μία ακόμη φορά Πρώτη Δύναμη.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι απο τα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας κατέθεσαν πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αίτημα να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα, τη φύλαξη και τη σίτιση στα Δημόσια Νοσοκομεία Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας αλλά να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

Ρύθμιση «ξεμπλοκάρει» τη χρηματοδότηση της ΔΕΥΑ Παλαμά από το Δήμο

Με νομοθετική ρύθμιση «ξεμπλοκάρεται» τελικά η χρηματοδότηση του Δήμου Παλαμά προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παλαμά, όπως είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της 15ης τροποποίησης του προϋπολογισμού που όμως δεν εγκρίθηκε ως είχε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας η οποία και την ανέπεμψε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να την αναμορφώσει.

Ε.Ο.Δ.Υ. (9/12): 81 νέοι θάνατοι και 5.523 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 54 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Π.Θ. για το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ (9/12)

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από σήμερα το βράδυ (09-12-2021) και μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-12-2021) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ