.
.
.
.

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για τα Voucher των 200 ευρώ για laptop και tablet - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Δημοσιεύτηκε σε ΚΥΑ το πρόγραμμα voucher «Ψηφιακή Μέριμνα» που χρηματοδοτεί με 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές μέσω voucher. 

Επίκειται διαγωνισμός για έργα αποκατάστασης 147 εκατ. ευρώ στο ν. Καρδίτσας

Είμαστε πλέον πολύ κοντά στη διενέργεια, από το Υπουργείο Υποδομών, μεγάλου διαγωνισμού ανάθεσης της εκτέλεσης πολύ σημαντικών και αναγκαίων έργων συνολικής αποκατάστασης των καταστροφών του Μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» στο Νομό Καρδίτσας ύψους 147 εκατ. ευρώ.

Έναν οικίσκο για τους σεισμόπληκτους στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας παρέδωσε η ΔΕΥΑ Βέροιας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμαντής παρέδωσε την Τετάρτη 17/3 στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό έναν οικίσκο - προσφορά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, για τις ανάγκες στέγασης μιας σεισμόπληκτης οικογένειας στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας.

Το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού παρουσίασε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τη δημιουργία ενός ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού για τη διευκόλυνση της ασφαλούς ελεύθερης κυκλοφορίας εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, παρουσίασε σήμερα(17/3) η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 15,8% διαμορφώθηκε η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2020

Στο 15,8% υποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2020 το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας, από 16,4% τον Δεκέμβριο του 2019 και 16,2% τον Νοέμβριο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα(17/3) η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ανακοίνωση του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας για συμμετοχή σε κινητοποίηση στις 23/3

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του αποφάσισε να συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλεί η Επιτροπή Πληγέντων Καμινάδων την Τρίτη 23/3, ώρα 18:30 στην αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλος 1 δικαιούχος αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού 534€ για Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021 σε εργαζόμενους ειδικών κατηγοριών

Με κοινή απόφαση των Yπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών, ανοίγει ο δρόμος για χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού 534 ευρώ το αμέσως επόμενο διάστημα για καθέναν από τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021, στις ακόλουθες κατηγορίες εργαζομένων:

Τρεις τουλάχιστον εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 ετοιμάζει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Τρείς σημαντικές εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνικής Επανάσταση του 1821, ετοιμάζει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα με χρονικό ορίζοντα τέλεσής τους το φετινό καλοκαίρι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ