.
.
.
.

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Προσφορά τροφίμων στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας από την ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας

Πριν λίγους μήνες όταν η Καρδίτσα μας δοκιμάστηκε απο τον "Ιανο" όλες οι οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά αλλά και πλήθος εθελοντών στάθηκαν στο πλάι μας και συνέδραμαν ο καθένας απο το δικό τους μετερίζι.

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ σχετικά με την πίεση που δέχεται το δημόσιο σύστημα υγείας λόγω της πανδημίας

Η κυβέρνηση δεν είναι γραφείο τύπου, για να ανακοινώνει την καθημερινή μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του  Covid 19 και την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία.

«Πράσινο φως» από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, που συνεδρίασε σήμερα (20/3) το απόγευμα, και ενέκρινε την σταδιακή επανεκκίνηση μιας σειράς αγωνιστικών δραστηριοτήτων που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (22-26/3) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από την Δευτέρα 22 έως και Παρασκευή 26 Μαρτίου και ώρες 07.30 έως 15.30 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, στα ακόλουθα τμήματα οδών της Καρδίτσας.

3 εταιρείες θα δώσουν προσφορές για τα 143 εκατ. ευρώ που αφορούν αποκαταστάσεις ζημιών από τον "Ιανό"

Στα 143 εκατομμύρια ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) τελικώς "κλείδωσε" η δέσμευση του ποσού για το διαγωνισμό αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι περιοχές των Δήμων Αργιθέας, Καρδίτσας και Μουζακίου από την κακοκαιρία "Ιανός" στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2020.

Έτοιμο να ξαναλειτουργήσει το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας – Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ το Κονάκι Προδρόμου

Την πλήρη ικανοποίησή της για την πρόσφατη ενίσχυση του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας με νέο εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατικό προσωπικό εξέφρασε στο KarditsaLive.Net η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων του Νομού μας κ. Μ. Βαϊοπούλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ