.
.
.
.
.

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

Κ. Γκαβογιάννης: "Ξυπνήστε επιτέλους! Καταστρέφονται τα μαγαζιά της Καρδίτσας"

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Καρδίτσα βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, με την κατάσταση συνεχώς να επιδεινώνεται και τη χαριστική βολή να έρχεται από την επιβολή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, που έκλεισαν για πολλοστή φορά τις τοπικές επιχειρήσεις.

Βασ. Αγγελόπουλος: "Αναγκαία όσο ποτέ η εφαρμογή ενός Ολοκληρωμένου Σχεδίου Διαχείρισης Πλημμύρας και αντιπλημμυρικής θωράκισης της Τ.Κ. Καρποχωρίου και των καλλιεργειών της"

Οι συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου 48ώρου έχουν επαναφέρει στη μνήμη όλων των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» σε επιχειρήσεις, καλλιέργειες και κατοικίες πολλών συνανθρώπων μας.

Επιστρατεύθηκε μεγάλος γερανός για τα φερτά υλικά στο θυρόφραγμα του ποταμού Καλέτζη

Ειδικός μεγάλος γερανός επιστρατεύθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα Κυριακή (21/3) για να προσπαθήσει να τραβήξει τα κλαδιά και τους κορμούς δέντρων που συγκεντρώνονται στο θυρόφραγμα του ποταμού Καλέτζη.

Δημ. Παπακώστας: "Το Κράτος οφείλει να χορηγεί οριστικές Συντάξεις εντός, το πολύ, 6 (έξι) μηνών!"

Ο νέος Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης δείχνει ότι έχει την απαιτούμενη πολιτική βούληση και ευαισθησία απέναντι στους πολίτες προς συνταξιοδότηση ,σε χιλιάδες ασφαλισμένους απόμαχους εργασίας, που έχουν καταθέσει αίτηση για σύνταξη γήρατος, χηρείας, αναπηρίας, πρόνοιας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (21/03): 41 νέοι θάνατοι και 1.514 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 23/3 στο Δήμο Σοφάδων: «Δίνουμε αίμα – Δίνουμε ΖΩΗ»

Η σημασία της αιμοδοσίας γίνεται ακόμη σπουδαιότερη στην περίοδο που διανύουμε καθώς λόγω της πανδημίας η έλλειψη σε αίμα σε όλη τη χώρα είναι σημαντική και δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν.

Ματαράγκα: Με λιτή τελετή -λόγω των μέτρων- τιμήθηκε η επέτειος της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής επανάστασης

Συμβολικός, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ήταν ο φετινός εορτασμός της επετείου της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής επανάστασης του 1878, για την απελευθέρωση από τους Τούρκους, η μάχη της Ματαράγκας - Πετρομαγούλας - Πύργου Κιερίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ