.
.
.
.

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

436 απασχολούμενοι αναμένουν συνέχεια της «Κοινωφελούς Εργασίας» στο ν. Καρδίτσας – Εξετάζεται παράταση του προγράμματος!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων Ν. Σμιτ, στην επιστολή των Ευρωβουλευτών του ΚΚΕ που μετέφεραν την αγωνία των 36.500 εργαζόμενων του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» και των οικογενειών τους για τη συνέχεια του προγράμματος και της δουλειάς τους.

Κοντοζαμάνης: Υποχρεωτικά self tests σε μαθητές & εκπαιδευτικούς, ναυτιλία, εστίαση, τουρισμό, δικαστήρια

Ανακοινώσεις σχετικά με τα self tests για τον εντοπισμό κρουσμάτων COVID-19 έκανε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Παρασκευής (26/3).

Χαρδαλιάς: Παραμένει στο "βαθύ κόκκινο" ο Δήμος Καρδίτσας

Για άλλη μια εβδομάδα θα διατηρηθεί σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου "βαθύ κόκκινο" ο Δήμος Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/03): 53 νέοι θάνατοι και 1.496 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 38 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ανακοίνωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παλαμά" για το δημοτικό συμβούλιο της 24ης Μαρτίου

Μετά τις απαντήσεις του δημάρχου Παλαμά σε ερωτήσεις που του υποβάλαμε στη συνεδρίαση της 24 Μάρτη είμαστε αναγκασμένοι να ενημερώσουμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες για την πραγματικότητα.

Με ισχύ έως τις 9 Απριλίου 2021 οι βεβαιώσεις κίνησης των εργαζομένων

Από σήμερα 26/3/2021 μπορούν να εκδίδονται βεβαιώσεις κίνησης εργαζομένων, ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων – επιτηδευματιών και μελών οργάνων διοίκησης με ημερομηνία ισχύος έως και τις 9/4/2021.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ