.
.
.
.

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

Ραγδαία αύξηση νοσηλευόμενων στο νοσοκομείο - Ξανά κλινική COVID-19 η Ουρολογική

Ραγδαία συνεχίζεται η αύξηση των νοσηλευόμενων με COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας καθώς η εβδομάδα έκλεισε με 50 άτομα στις κλινικές COVID-19 και την ΜΕΘ, όταν πριν από τέσσερις ημέρες ήταν 35 και την προηγούμενη εβδομάδα 23.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ο Δήμαρχος να πάρει θέση"

Ένα εκκολαπτόμενο σκάνδαλο βρίσκεται σε εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα συζητιούνται το τελευταίο διήμερο στην Καρδίτσα. Πρόκειται για την έρευνα σε αποθήκη στο χωριό του Δήμου Καρδίτσας.

3ετή φυλάκιση σε υπάλληλο της ΔΟΫ Καρδίτσας - Εξέδιδε ψευδείς βεβαιώσεις μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

Με φυλάκιση τριών ετών καταδίκασε το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, έναν υπάλληλο της ΔΟΥ Καρδίτσας που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για απιστία στην υπηρεσία, αλλά και για ψευδείς βεβαιώσεις σε βάρος του Δημοσίου, όπως και έναν Καρδιτσιώτη ελεύθερο επαγγελματία σε ρόλο «διεκπεραιωτή» που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία τόσο για την απιστία, όσο και για τις ψευδείς βεβαιώσεις.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Διαδικτυακή Ιστορική Ημερίδα από το Δήμο Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 διοργάνωσε την 1η Διαδικτυακή Ιστορική Ημερίδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετειακής χρονιάς συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης (1821-2021).

Για οικονομική ενίσχυση των Λουτρών Σμοκόβου με 200.000 ευρώ αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Η οικονομική ενίσχυση της Εταιρείας «Λουτρά Σμοκόβου-Δολοπία Α.Ε. ΟΣΑ», της οποίας μοναδικός μέτοχος είναι ο Δήμος Σοφάδων, έρχεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Τρίτη 30 Μαρτίου. 

2 θετικά κρούσματα COVID-19 έβγαλαν τα rapid tests στη Ματαράγκα - Αρνητικά όλα στην Κυψέλη

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28/3  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του COVID-19.

Στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας

Σε επίσκεψη των πληγεισών από το σεισμό περιοχών της Ελασσόνας και του Τυρνάβου προέβει κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο ΟΕΜΕΘ και Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Τυρνάβου Κωνσταντίνο Πετμεζά, Ελασσόνας Χριστίνα Σαμόλαδου και Οιχαλίας - Φαρκαδόνας Βάϊο Τέλλιο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (28/03): 54 νέοι θάνατοι και 1.449 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 16 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Τι καταβάλλεται από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως τις 2 Απριλίου

Την καταβολή των συντάξεων Απριλίου για τους μη μισθωτούς συνταξιούχους του e-ΕΦΚΑ και τους συνταξιούχους του Δημοσίου καθώς και την καταβολή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ την τελευταία ημέρα του Μαρτίου περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 29 Μαρτίου-2 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ