.
.
.
.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Ανασυγκρότηση των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας μετά τις παραιτήσεις των αιρετών εκπροσώπων

Με αποφάσεις του Περιφερειακού Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη έγινε ανασυγκρότηση των  Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Καρδίτσας και μετά τις παραιτήσεις των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών εκπροσώπων στο πλαίσιο εφαρμογής αποφάσεων από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Τι ισχύει για τις αναστολές συμβάσεων στις περιοχές που μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο»

Από σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Μαρτίου «τρέχει» η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων στις περιοχές που εντάχθηκαν στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, με έναρξη αναστολών από το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα, θέτοντας θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου που προΐσταται, τα οποία συνδέονται με τη χρηματοδότηση για τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια, τις δυνατότητες ένταξης έργων βασικών υποδομών σε μελλοντικές προσκλήσεις του Υπουργείου, τους δασικούς χάρτες, τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Γ. Σβάρνας: "κ. Δήμαρχε Καρδίτσας πάρτε θέση - ενημερώστε τους δημότες"

Εδώ και λίγες μέρες διακινείται η βάσιμη πληροφορία ότι μετά από εισαγγελική εντολή και έρευνα, ικανή ποσότητα τροφίμων που έπρεπε να έχει δοθεί σε δικαιούχους, βρέθηκε σε σπίτι αντιδημάρχου σας.

Θεμιστοκλέους: "Στις 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 65-69"

Την Παρασκευή 2 Απριλίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού της ηλικιακής ομάδας 65 - 69 ετών, όπως ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση(29/3) για την πορεία του προγράμματος αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεομιστοκλέους.

Επιταχύνονται οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για οδικά έργα - Ανάμεσα σε αυτά και του περιφερειακού δακτυλίου της Καρδίτσας

Η παράκαμψη που θα συνδέει την Καρδίτσα με τον Ε65 και η αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο και άλλες υποδομές από την κακοκαιρία «Ιανός» είναι μεταξύ των 17 έργων που θα προχωρήσουν γρήγορα, λόγω της υπαγωγής τους στο άρθρο 7Α του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων, όπως προκύπτει από την εισήγηση του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ