.
.
.
.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

8 ομάδες δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - Ο Μακεδονικός Φούφα από τον 3ο όμιλο

Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, έδειξαν το δρόμο. Από τις 136 που απαρτίζουν και τους δέκα ομίλους μόνο οι επτά δεν θα συμμετάσχουν στην επικείμενη επανεκκίνηση.

Ευρεία σύσκεψη το πρωί της Παρασκευής (5/3) στη Λάρισα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις σεισμικές δονήσεις

Αύριο, 5 Μαρτίου και ώρα 09.00, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τον βέλτιστο συντονισμό των ενεργειών τους προς αντιμετώπιση των συνεπειών των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων (6,0 και 5,9 Ρίχτερ) που έχουν σημειωθεί στην Π.Ε. Λάρισας.

Ανακοινώθηκαν οι Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Υποστρατήγων, Ταξιάρχων και Συνταγματαρχών

Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 16 και 17 του  ν.2439/1996 και του άρθρου 91 του ν.3883/2010, οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Υποστρατήγων Όπλων έτους 2021-2022, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με το υπ' αριθμ.42/Σ.4/2021 Πρακτικό του, ως εξής:

Ευθ. Λέκκας: Μη αναμενόμενη δραστηριότητα τα 5,9 Ρίχτερ του μετασεισμού

Πέντε χιλιόμετρα βορειότερα του αρχικού σεισμού, εντοπίζεται το επίκεντρο του νέου ισχυρού μετασεισμού των 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα, σύμφωνα με τον Ευθύμιο Λέκκα, καθηγητή Γεωλογίας και Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Νίκο Ανδρίτσο.

«Χόρεψε» και το βράδυ της Πέμπτης η Καρδίτσα απ’ τον Εγκέλαδο - Καμία αναφορά για ζημιές

Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ και στην Καρδίτσα, το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαρτίου, σχεδόν 36 ώρες μετά από εκείνον των 6 Ρίχτερ, πάντα με επίκεντρο στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

Νέος μετασεισμός 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο στα όρια Τρικάλων - Λάρισας

Νέος ισχυρός μετασεισμός  μετά τα 5,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 8.38 μ.μ. είχαμε στις 21.23 σήμερα Πέμπτη (4/3) με μέγεθος 5,1 Ρίχτερ (αρχικά δόθηκε 5R) με το επίκεντρο να είναι στα όρια Τρικάλων και Λάρισας κοντά στο χωριό Λογγάς.

Έκτακτο: Δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση την Παρασκευή (5/3) και στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας του ν. Καρδίτσας

Μετά την πρωτοβάθμια και η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε σε αναστολή της τηλεκπαίδευσης που είχε ανακοινωθεί για αύριο (5/3) στα σχολεία (Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ) του ν. Καρδίτσας και μετά το νέο μεγάλο σεισμό των 5,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε κοντά στο χωριό Βαρκό Λαρισας..

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ