.
.
.
.
.

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Τι γίνεται με το Ειδικό Σχολείο;"

Έχουν περάσει οκτώ (8) μήνες από το καλοκαίρι, που με τις αντίστοιχες φωτογραφίες Βουλευτών, και όχι μόνο, στον τύπο, είχε ανακοινωθεί ότι την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου αναλάμβανε και επίσημα η ΚΤΥΠ (Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.). Έκτοτε υπήρξε σιγή.

Συνάντηση Τριαντόπουλου με της Διοίκηση του ΕΒΕ Καρδίτσας για τις αποζημιώσεις του «Ιανού»

Την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας συνάντησε το απόγευμα του Σαββάτου (6/3) στην Καρδίτσα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρ. Τριαντόπουλος.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Άμεσα μέτρα για την στήριξη των σεισμοπλήκτων των χωριών των Νομών Λάρισας και Τρικάλων"

Βρισκόμαστε στην 4η ημέρα από την εκδήλωση του καταστροφικού σεισμού, που έπληξε τα χωριά Δαμάσι, Δαμασούλι, Μεσοχώρι, Αμούρι, Πραιτώρι, Μαγούλα, Βλαχογιάννη, Δομένικο, Ευαγγελισμό, Κουτσόχερο, Μάνδρα, Ραχούλα στο Νομό Λάρισας και τα χωριά Ζάρκο, Γριζάνο στο Νομό Τρικάλων.

Σεισμός Ελασσόνας: Περίπου 1.000 κτίρια κρίθηκαν ήδη ακατάλληλα

Συνεχίστηκαν και σήμερα, Σάββατο 6 Μαρτίου, οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και Δημόσια κτίρια των πληγεισών περιοχών στους Δήμους Λαρίσης, Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας.

Θ. Μπίτης στο KarditsaLive.Net: "Για το νέο «Εξοικονομώ» προτείνουμε κατάργηση της χρονικής προτεραιότητας, μοριοδότηση και επαρκή προθεσμία αιτήσεων"

Έπρεπε να ολοκληρωθούν τέσσερις κύκλοι και να περάσουν πάνω από δυο χρόνια για να παραδεχθεί η κεντρική διοίκηση ότι οι διαδικασίες ένταξης των ενδιαφερομένων στα κρατικά - κοινοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων, δεν είναι οι ενδεδειγμένες για την ουσιαστική εξυπηρέτηση του στόχου τους που είναι ο «πράσινη» ενεργειακή θωράκιση και αναβάθμιση των παλαιών κτιρίων.

Τις σεισμόπληκτες περιοχές της Λάρισας και των Τρικάλων επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπ. Εσωτερικών Στ. Πέτσας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες από τον καταστροφικό σεισμό περιοχές στην Ελασσόνα, τον Τύρναβο και τη Φαρκαδόνα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (06/03): 41 νέοι θάνατοι και 2.301 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σημαντικές ανακοινώσεις του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου για το σεισμό και τη λειτουργία των σχολείων

Συνδημότισσες, Συνδημότες

Σε άλλη μία κρίση - από τις πολλές των τελευταίων χρόνων - η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλαμά ενήργησε κατάλληλα εξ αρχής, από την Τετάρτη 03/03 και ώρα 12:16 όταν και εκδηλώθηκε ο μεγάλος σεισμός, για τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των δημοτών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ