.
.
.
.

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Σύλλογοι Γυναικών & Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: Δυναμική συγκέντρωση για την 8η Μαρτίου

Δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών και τις Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου και το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, με αφορμή την 8 Μάρτη παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.

Μετασεισμική "έξαρση" στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας - Τρεις σεισμοί πάνω από 3,5 Ρίχτερ σε λίγα λεπτά

Τρεις μετασεισμοί μαζεμένοι πάνω από 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) μετά από ένα σχετικά ήσυχο 24ωρο που προηγήθηκε με μικρότερους μετασεισμούς.

Δήμος Καρδίτσας: Κλειστά την Τρίτη (9/3) τρία Δημοτικά Σχολεία και δύο γυμνάσια για προληπτικούς λόγους

Τρία Δημοτικά Σχολεία και δύο γυμνάσια θα μείνουν κλειστά την Τρίτη 9 Μαρτίου όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας με δελτίο τύπου το απόγευμα της Δευτέρας.

Πάνω από 1.300 οι προσωρινά μη κατοικήσιμες από τους σεισμούς στην Ελασσόνα - Συνεχίζονται οι έλεγχοι (8/3)

Συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου, οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγεισών περιοχών στους Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Αυτοψία και καταγραφή ζημιών στα μνημεία της Λάρισας μετά τους σεισμούς

Μετά από την επιτόπια καταγραφή της κατάστασης των μνημείων, κυρίως των ναών, από κλιμάκια αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων και μηχανικών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, οι ζημιές που προκλήθηκαν, από τη διπλή σεισμική ακολουθία, έχουν ως εξής:

Θεοδωρίδου: Και στους άνω των 65 το εμβόλιο της Astrazeneca

Στην σημερινή(8/3) ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο της Astrazeneca θα χορηγείται και στους πολίτες ανω των 65 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ