.
.
.
.

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Δημ. Παπακώστας: "Φωτορεπορτάζ από τα ανοιξιάτικα Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας"

Όμορφες πρόσφατες φωτογραφίες δημοσιεύουμε σήμερα -που μας έστειλε καλός φίλος και άριστος τεχνίτης του φακού ( καθηγητής Γερμανικών-Εκπαιδευτικός και συγγραφέας Γερμανικής Γραμματικής) -απο τα ανοιξιάτικα Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 11 Απριλίου η κηδεία της Ίρμγκαρντ - Σέλτσερ (Ίρμη) Τσέλιου

Κηδεύεται την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γραβριήλ (κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής) Καρδίτσας η Ίρμγκαρντ - Σέλτσερ (Ιρμη) Τσέλιου, ετών 67.

Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες δυνάμεις

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης, ο οποίος είχε δωρίσει όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Περίπατος ΑΣΚ απέναντι στο Ναύπλιο

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Απριλίου στο νέο κλειστό της Καρδίτσας ο ΑΣΚ που αυτή τη φορά έφθασε σε εύκολη νίκη επί του Ναυπλίου με 83-54.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/04): 75 νέοι θάνατοι και 2.801 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ