.
.
.
.
.

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη (14/4) στην Κεντρική Πλατεία

Ένα χρόνο τώρα βιώνουμε τα τραγικά αποτελέσματα της αναποτελεσματικής διαχείρισης της πανδημίας στη ζωή, την υγεία,  τη μόρφωση και συνολικά στα δικαιώματά μας.

Επιχορήγηση 71.000 ευρώ στον Δήμο Σοφάδων λόγω COVID-19

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το απόγευμα της Τρίτης (13/4) από το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων η 6η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2021, στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και επιχορήγηση ύψους 71.000 ευρώ του Δήμου από το ΥΠΕΣ λόγω πανδημίας COVID-19.

Ευχαριστήριο του προέδρου της κοινότητας Αμάραντου για την προσφορά τροφίμων

Ως πρόεδρος της κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συγχωριανών μου, ευχαριστώ από καρδιάς τους αναγραφόμενους φορείς και πρόσωπα που με την προσφορά τροφίμων και ειδών υγιεινής συνέβαλλαν ώστε να ανακουφιστούν οι πληγέντες από την θεομηνία "Ιανός" κάτοικοι του χωριού.

Σε πρόσληψη 12 υδρονομέων προχωράει ο Δήμος Σοφάδων – Κατανέμονται 250.000 ευρώ για αγροτικές αποκαταστάσεις

Ενόψει της νέας αρδευτική περιόδου, το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων με ομόφωνη απόφασή του στη βραδινή διαδικτυακή συνεδρίασή του προγραμμάτισε την πρόσληψη συνολικά 12 υδρονομέων με τις ισχύουσες προϋποθέσεις της προηγούμενης χρονιάς.

Τριαντόπουλος & Μαρκινός στα έργα αποκατάστασης του αρδευτικού δικτύου που υλοποιεί ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού

Επίσκεψη στα έργα αποκατάστασης από τον "Ιανό" που πραγματοποιεί ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού στο αρδευτικό δίκτυο ευθύνης του, πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή 11 Απριλίου ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Αθανάσιο Μαρκινό καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ