.
.
.
.
.

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου της κοινότητας Αμαράντου για συγκέντρωση χρημάτων

Ευχαριστώ από καρδιάς τη χωριανή μας Σταυρούλα (Βούλα) Αλεξάκου - Σελλούντου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της να συγκεντρώσει χρήματα για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου.

Πρόταση επανακαθορισμού τελών άρδευσης θα κληθεί να εγκρίνει το Δ.Σ. Σοφάδων

Πρόταση για επανακαθορισμό των τελών άρδευσης στο Δήμο Σοφάδων, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, προκειμένου αυτή να έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να εφαρμοστεί την φετινή αρδευτική περίοδο

Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης: «21 Θεσσαλοί αγωνιστές της επανάστασης»

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ., στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821, οργάνωσε και παρουσίασε ένα ειδικό αφιέρωμα για τους ήρωες και αγωνιστές της Θεσσαλίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, διαδικτυακά το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Γ Εθνική: Πολυβόλο η Αναγέννηση στο ΔΑΚ - "Χ"άρισε βαθμούς στα Μετέωρα ο Ατρόμητος - Νίκη Σελλάνων στην Ελασσόνα

Σούπερ εμφάνιση και "εξάρα" από την Αναγέννηση το απόγευμα της Κυριακής (18/4) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/04): 65 νέοι θάνατοι και 1.829 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ