.
.
.
.

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Μειώθηκε το επιδημιολογικό φορτίο στο ν. Καρδίτσας από την COVID-19 - Πέρασε στην 3η κλίμακα όπως αποτυπώνεται χρωματικά στον χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η καλή εικόνα που καταγράφεται καθημερινά στις ημερήσιες ανακοινώσεις του Ε.Ο.Δ.Υ. κρουσμάτων COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας από σήμερα(26/4) αποτυπώνεται και στον ημερήσιο χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ. με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Ψηφιακά, μέσω του ktimatologio.gov.gr, διατίθεται το Πιστοποιητικό Κτηματογραφούμενου Ακινήτου

Απο τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου θα διατίθεται ψηφιακά το Πιστοποιητικό Κτηματογραφούμενου Ακινήτου όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/04): 80 νέοι θάνατοι και 1.317 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Θεοδωρίδου: «Παγώνει» ο εμβολιασμός εγκύων με AstraZeneca

Στη σύσταση να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca όσες γυναίκες είναι έγκυοι, προχώρησε η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, στη σημερινή(26/4) ενημέρωση για του εμβολιασμούς, καθώς όπως ανέφερε δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή δεδομένα για την ασφάλειά τους κατά την περίοδο της κύησης. 

Θεμιστοκλέους: Και στους 40-44 εμβόλιο μόνο της AstraZeneca - Τη Μ. Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα

Τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 40-44 με το εμβόλιο της AstraZeneca ανακοίνωσε στη σημερινή(26/4) ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας κορονοιού στην χώρα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ