.
.
.
.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Στο Δ.Σ. Μουζακίου αποκατάσταση ζημιών «Ιανού» - κατεστραμμένο τμήμα Κ.Υ. και φράγμα!

Για μια ακόμη φορά τέθηκαν επί τάπητος από την αντιπολίτευση στη βραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου οι αποκαταστάσεις των τεράστιων ζημιών που έχει προκαλέσει ο κυκλώνας «Ιανός» στις υποδομές, αλλά και στα χωριά της περιοχής.

Στις κάλπες το Σάββατο 8 Μαΐου στην Καρδίτσα τα μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Όπως αποφασίστηκε από την Ιδρυτική Συνέλευση της 27ης Μαρτίου, τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του παραρτήματος Καρδίτσας (ΠΜΣ) προχώρησαν το περασμένο Σάββατο 24/04/2021 στην διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Πρόταση προστασίας επιχειρήσεων με κατεστραμμένα από τον "Ιανό" τιμολόγια - Αποχώρηση Γ. Κατσίκη που εισηγήθηκε το θέμα λόγω διαχωρισμού αιτημάτων

Με αποχώρηση του εισηγητή κ. Κατσίκη και καταμερισμό των δύο σκελών της πρότασής του, σε δύο ξεχωριστές, ολοκληρώθηκε θέμα του Δ.Σ. (που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη) του Επιμελητηρίου που αφορούσε στην επιστροφή ΦΠΑ και στα κατεστραμμένα τιμολόγια πληγεισών επιχειρήσεων από τον "Ιανό".

Υπογράφηκε η χρηματοδότηση για τη λειτουργία παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών στα Τρίκαλα

Τη λειτουργία και ανάπτυξη παιδοψυχιατρικών υπηρεσιών από την υφιστάμενη «Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας» της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Συνειρμός» χρηματοδοτεί στα Τρίκαλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έως την 30η Ιουνίου παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Οργανισμού Αγροτικής Εστίας /ΟΠΕΚΑ

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους δικαιούχους των προγραμμάτων του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας και τους Επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ότι παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2021 (ημερομηνία αναχώρησης).

Στρατιωτική θητεία: Από τους στρατεύσιμους Μαΐου οι νέες ρυθμίσεις - Τι θα ισχύει στα 3 Όπλα

Από τους στρατεύσιμους που παρουσιάζονται τον Μάιο με την 2021 Γ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και την 2021 Β΄ ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού, εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις για τη θητεία με τις οποίες: 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ