.
.
.
.

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ματαιώσεις δρομολογίων την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) θα συμμετέχει την Τρίτη 4 Μαΐου 2021 στην 24ωρη απεργία, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, με αποτέλεσμα ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.) να αδυνατεί να εξασφαλίσει την κυκλοφορία.

Υπ. Εργασίας: Από 6 Μαΐου ανοίγει η "Εργάνη" για την υποβολή δηλώσεων αναστολής των συμβάσεων εργασίας - Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν χρήση του μέτρου

Την Πέμπτη 6 Μαΐου και ώρα 12:00 ανοίγει το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» για υποβολή δηλώσεων αναστολής των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Μάιο. Ειδικότερα, για το χρονικό διάστημα 6-12 Μαΐου 2021 θα υποβάλλονται δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας που μπορούν να αφορούν είτε όλο τον Μάιο, είτε μέρος αυτού.

Συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Χρ.Καλούδη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό

Συνάντηση με τον  Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Χρήστο Καλούδη είχε ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στα γραφεία της Περιφέρειας στη Λάρισα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (29/04): 73 νέοι θάνατοι και 2.435 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 12 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ