.
.
.
.

Σάββατο, 03 Απριλίου 2021

Περικλής Κορκώτσιος: Η αγορά χρειάζεται άνοιγμα χωρίς περιορισμούς ενόψει Πάσχα

Η αγορά της Καρδίτσας προετοιμάζεται να ανοίξει την Δευτέρα 5 Απριλίου, μετά από δύο εβδομάδες υποχρεωτικού ολοκληρωτικού κλεισίματος, με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη από υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Πελίννας και του ελληνιστικού τύμβου Πετροπόρου καθώς και η συντήρηση των τοιχογραφιών του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχλαδοχωρίου

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 δύο νέων έργων «Προστασία και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου αρχαίας Πελίννας και του ελληνιστικού τύμβου Πετροπόρου, Δήμου Φαρκαδόνας» προϋπολογισμού 1.692.500 ευρώ και «Συντήρηση των τοιχογραφιών του ιερού ναού Κοιμήσεων της Θεοτόκου, Δημοτικού Διαμερίσματος Αχλαδοχωρίου Δημου Φαρκαδόνας» προϋπολογισμού 80.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Δήμος Αργιθέας: Επαναφορά της γραμμής του ΚΤΕΛ "Μουζάκι - Αργύρι" από τις 12 Απριλίου

Ύστερα από τις διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά και τον Πρόεδρο και Διευθ. Σύμβουλο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Χρυσόστομο Πεσλή επανέρχεται η γραμμή του ΚΤΕΛ "Μουζάκι-Αργύρι" στις 12 Απριλίου 2021.

20.000 εποχικά εργαζομένοι σε τουρισμό - επισιτισμό θα λάβουν έκτακτη αποζημίωση - Δείτε ποιους αφορά

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα καταβληθεί από τον ΟΑΕΔ η έκτακτη αποζημίωση 400 ευρώ (προσαυξημένη κατά 50 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο) για καθέναν από τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021, στους ανέργους από τον κλάδο τουρισμού-επισιτισμού για τους οποίους δεν υφίσταται υποχρέωση επαναπρόσληψης.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για τη λειτουργία των καταστημάτων από Δευτέρα 5 Απριλίου

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας σε συνέχεια των νέων μέτρων που θα ισχύουν από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του για τους τρόπους λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και εξυπηρέτησης των πελατών όπου θα ισχύουν τα εξής:

Με το αριστερό η επάνοδος του ΑΣΚ στην αγωνιστική δράση - Ήττα στο κλειστό του Στρέφη με 91-85

Με την 6η αγωνιστική επέστρεψαν μετά από πέντε και πλέον μήνες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι 12 εκ των 16 ομάδων της Α2 μπάσκετ (Δύο θα αγωνιστούν την Τρίτη 6/4 και δύο αποχώρησαν από το πρωτάθλημα) το απόγευμα του Σαββάτου 3 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ