.
.
.
.
.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021

Υπ. Παιδείας: 15 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων και το self-testing

Το Υπουργείο Παιδείας μετά και την ανακοίνωση της υπουργού Νίκη Κεραμέως το απόγευμα της Τετάρτης 7/4 για τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων απο τη Δευτέρα 12 Απριλίου, δημοσίευσε 15 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τον τρόπο που θα γίνονται τα μαθήματα.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 52 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Επιμορφωτική συνάντηση: «Αφηγήσεις του 1821 με όχημα την Τέχνη»

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, οι Διευθύνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας και Τρικάλων συνδιοργάνωσαν την Τρίτη, 6-4-2021, επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο: «Αφηγήσεις του 1821 με όχημα την Τέχνη», σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 2 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Δυναμική κινητοποίηση σωματείων και φορέων στην Καρδίτσα για ενίσχυση του συστήματος υγείας μετά από κάλεσμα της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. (+Φώτο +Βίντεο)

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή σωματείων και τοπικών φορέων στη δυναμική κινητοποίηση που διοργάνωσε στην Καρδίτσα σήμερα (Τετάρτη 7/4/2021), αργά το απόγευμα, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και Κέντρων Υγείας του Νομού μας.

Τετάρτη (07/04): Άλλοι 2 δικαιούχοι πληρώνονται το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ