.
.
.
.

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021

"Η Πανθεσαλική Στέγη, «Από τόπο.. σε τόπο», τιμά τους πρωτεργάτες της Θεσσαλικής Επανάστασης - Κυριακή (11/4) το τηλεοπτικό αφιέρωμα στο Δ. Σοφάδων"

Το 2021 έτος ορόσημο για την Ελλάδα μας με την συμπλήρωση 200 ετών από την απελευθέρωση της από τον Τουρκικό Ζυγό συμπίπτει χρονικά και με τη συμπλήρωση 140 ετών από την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας στην μητέρα Πατρίδα.

Προβλήματα στο δημοτικό φωτισμό σε Καρδίτσα και χωριά το βράδυ της Πέμπτης (+Φώτο)

Μια αναπάντεχη τροπή είχε σήμερα στις 8 περίπου το βράδυ, η καθημερινή προγραμματισμένη φωταγώγηση του δημοτικού δικτύου από τον Υποσταθμό ηλεκτροδότησης Ρούσσου της ΔΕΗ.

Οι 9 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Απρίλιο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 9 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Απρίλιο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που προηγήθηκε.

Περιμένει την εγκατάσταση του εργολάβου ο δρόμος Καρδίτσα - Δέλτα

Μεγαλύτερη του αναμενομένου φαίνεται να είναι η αναμονή για την εγκατάσταση του εργολάβου στο δρόμο Καρδίτσα-Δέλτα, καθώς πλησιάζουμε στην συμπλήρωση του πρώτου δεκαήμερου του Απριλίου και οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/04): 73 νέοι θάνατοι και 3.228 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 22 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη

Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, είχε το πρωί της Τετάρτης (8/4), ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ