Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Σάββατο, 01 Μαΐου 2021

Άρχισε η έκδοση αποφάσεων στεγαστικής συνδρομής για ζημιές σε κατοικίες από τον "Ιανό"

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι πληγέντων από τον "Ιανό" και αναφερόμαστε στους ανθρώπους που έπαθαν ζημιά, κτίρια, οι κατοικίες τους ή ο εξοπλισμός αυτών, όπως για παράδειγμα οι λέβητες, αρχίζει να αποκτά δυνατότητα αποκατάστασης.

4 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα το Μ. Σάββατο 1 Μαΐου

Στα σημερινά (Σάββατο 1/5) rapid tests στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ελήφθησαν 485 δείγματα (αριθμός - ρεκόρ για το συγκεκριμένο σημείο από την έναρξη της διαδικασίας) και βρέθηκαν 4 θετικά.

Ε.Ο.Δ.Υ. (01/05): 72 νέοι θάνατοι και 1.391 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 1 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον κανονισμό λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ"

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον κανονισμό λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ζητά μέσω κατάθεσης ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας".

Το γηροκομείο Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας

Επίσκεψη στο γηροκομείο Καρδίτσας πραγματοποίησε το Μ. Σάββατο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Πρόεδρος του ιδρύματος κ.κ. Τιμόθεος.

ΔΕΥΑ Μουζακίου: Πρόταση για δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων σε Γελάνθη και Λαζαρίνα

Αίτημα χρηματοδότησης πρότασης που αφορά δημιουργία δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στις Τοπικές Κοινότητες Γελάνθης και Λαζαρίνας, θα υποβάλει η ΔΕΥΑ Μουζακίου στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" και συγκεκριμένα στον άξονα "Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων".

Καρδίτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού με κοκαΐνη - Άλλη μια σύλληψη για κάνναβη στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν, χθες Μ. Παρασκευή (30/4) σε περιοχή της Καρδίτσας και στα Τρίκαλα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ