.
.
.
.
.

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

"Γωνιές ανακύκλωσης" φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μέσω χρηματοδότησης οι Δήμοι Καρδίτσας και Παλαμά

Πρόταση για ένταξη σε πρόσκληση του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", θα καταθέσουν οι Δήμοι Καρδίτσας και Παλαμά, με στόχο να δημιουργήσουν γωνιές ανακύκλωσης.

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας, μέλος της ΟΓΕ, εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήρια τους στη συμπατριώτισσά μας, αθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην.

Γ' Εθνική: Νίκησε και την Κοζάνη η Αναγέννηση - Στον Ατρόμητο το τοπικό ντέρμπι

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στη φετινή της προσπάθεια για άνοδο η Αναγέννηση το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Κοζάνης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ε.Ο.Δ.Υ. (16/05): 50 νέοι θάνατοι και 1.262 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην: 11η θέση για την Πένυ Τσινοπούλου στα 20 χλμ.

Μετά το χρυσό μετάλλιο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη η Παναγιώτα Τσινοπούλου του Βέλους Παλαιού Φαλήρου πήρε την 11η θέση στα 20 χλμ βάδην στο Ποντεμπράντι στης Τσεχίας όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων Βάδην.

Αστ. Βασιλάκος: "Ώρα κρίσης .....για το κτήριο του Κ.Υ. Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες
Άφωνη η κοινωνία του Μουζακίου επί οχτώ μήνες παρακολουθεί την Οδύσσεια των «αλόγιστων δαπανών» και τη «σπατάλη του δημοσίου χρήματος» που έχει να κάνει με την πολυθρύλητη και αντικρουόμενη φύλαξη, στήριξη και κατεδάφιση ολόκληρου του κτηρίου του Κ.Υγείας Μουζακίου. ΦΩΤΟ

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ