.
.
.
.
.

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021

Τ. Τσιαπλές: Θέλουν να καταργήσουν το οκτάωρο με το νέο νομοσχέδιο- έκτρωμα!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που θέλει να ψηφίσει στη Βουλή, πραγματοποίησε σήμερα (28/5/2021), αργά το απόγευμα η Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ομιλητή τον περιφερειακό σύμβουλο, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας και μέλος της Κ.Ε. του κόμματος κ. Τάσο Τσιαπλέ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα(31/5) έως την Παρασκευή(4/6) στην Καρδίτσα

Με σημερινή (28/5) απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, σε οδούς της πόλης της Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Mέχρι το τέλος του 2022 διατηρούνται οι πέντε αλλαγές στο ποδόσφαιρο

Το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου (IFAB), μετά από συνεδρίαση που είχε σήμερα Παρασκευή 28/5 αποφάσισε την διατήρηση των πέντε αλλαγών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 λόγω των συνεχών επιπτώσεων απο την πανδημία του κορονοϊού.

Αερολέσχη ν. Καρδίτσας: Παρουσίαση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Μυρίνης την Κυριακή 30 Μαΐου

Οι Αερολέσχες που δραστηριοποιούνται στο Αεροδρόμιο Μυρίνης, Αερολέσχη Ν Καρδίτσας και Αερολέσχη Ερμής, προσκαλούν το κοινό το πρωί της Κυριακής 30 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 13:00 στο Αεροδρόμιο Μυρίνης.

Διευκρινίσεις από το υπ. Εργασίας για τα self tests στον ιδιωτικό τομέα την εβδομάδα 31 Μαΐου – 6 Ιουνίου

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διευκρινίζει ότι ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορονοϊό COVID-19 (self-test) διενεργείται υποχρεωτικά μία (1) φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση του/ης εργαζόμενου/ης στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία (1) εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ