.
.
.

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021

Ε.Ο.Δ.Υ. (03/05): 134 νέοι θάνατοι και 2.146 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Μαΐου 2021 (αφορά 48 ώρες) από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σύλλογος εργαζομένων του Κ.Υ. Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την εργατική Πρωτομαγιά

Η φετινή Πρωτομαγιά μας φέρνει όλους μπροστά στις ευθύνες μας για την υπεράσπιση των όρων δουλειάς και αμοιβής μας, για την υπεράσπιση της ζωής, της δικιά μας και των οικογενειών μας.

Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου σε τροχαίο με μηχανάκι

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό ανήλικου σημειώθηκε το βράδυ του Μ. Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση, όταν ο άτυχος νεαρός ξεκίνησε με το μηχανάκι από το Καινούργιο να πάει στην Κόμνηνα να πάρει έναν φίλο του.

"Άθληση για Όλους": Τρεις γυμναστές θα αιτηθεί από τη Γ.Γ.Α. ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) σχεδιάζει για την επόμενη χρονιά (2021-2022) ο Δήμος Σοφάδων που μετά από σχετική απόφαση του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων θα καταθέσει αίτημα προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δήμος Σοφάδων: Ακόμα 12 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Τις πρώτες τρεις αποφάσεις για τη χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών κατασκευαστικών εργασιών ή / και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των έκτακτων αναγκών, που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 υπέγραψε την Τρίτη (15/12) ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

Αταλάντη: Θανατηφόρα παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας το βράδυ του Πάσχα

Θανατηφόρα παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην Αταλάντη και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Δευτέρα (2/5): Άλλοι 62 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Σοφάδων

Οκτώ δικαιούχους περιελάμβανε η πρώτη απόφαση για χορήγηση επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) του Δήμου Σοφάδων για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου 2020.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ