.
.
.
.
.

Κυριακή, 30 Μαΐου 2021

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για την πρωτιά της Αναγέννησης

Η ΕΠΣ Καρδίτσας συγχαίρει την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών για την ανάκληση Διευθυντών στα Δημοτικά Σχολεία

Περιμέναμε πως μετά την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου θα υπήρχε μια αντίδραση από τη Δ/νση ΠΕ Καρδίτσας και το ΠΥΣΠΕ με την οποία θα δινόταν κάποιες εξηγήσεις όχι για όλα τα ερωτήματα αλλά τουλάχιστον για τα λάθη που διέπραξαν και για το κατά πόσο ο χρόνος και η λύση που επελέγη ήταν η προσφορότερη.

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση των Αερολεσχών Καρδίτσας στο αεροδρόμιο της Μυρίνης

Οι πρόεδροι των Αερολεσχών Τσολάκος Σταυρος και Lorenzo Ronzi, τα ΔΣ και τα μέλη των Αερολεσχών με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του κοινού για τον Αεροαθλητισμό, κρίνοντας από την ανέλπιστη και μεγάλη συμμετοχή στον χώρο του Δημοτικού Αεροδρομίου Μυρίνης.

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την περίοδο 31 Μαΐου - 4 Ιουνίου

Την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ αύριο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e–ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 31 Μαΐου-4 Ιουνίου.

Συγχαρητήριο του Α.Ο. Σελλάνων στην Αναγέννηση

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων, Διοίκηση και κόσμος, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για τη σημερινή μεγάλη νίκη της που της εξασφαλίζει την πρώτη θέση στον 3ο Ομιλο της Γ΄ Εθνικής και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Γ' Εθνική: Πρωτιά με ανατροπή για την Αναγέννηση στην Καρίτσα - "Πεντάρα" του Α.Ο. Σελλάνων επί του Δία

Τεράστια νίκη με την οποία "καπάρωσε" την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής πέτυχε η Αναγέννηση στην έδρα της Καρίτσας το απόγευμα της Κυριακής και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ