.
.
.

Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Κ. Αγοραστός: Οι Υπηρεσίες καθυστερούν την εκτέλεση έργων – Υπεύθυνες δηλώσεις για άμεση έναρξη του Καρδίτσα – Δέλτα (Ε65) +Βίντεο

«Λάβρος» ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός εναντίον της γραφειοκρατίας των Υπηρεσιών όπως είναι οι Πολεοδομίες, στη σημερινή (8/5) συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη.

Αυγενάκης- Αγοραστός υπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση του ΕΑΚ Λάρισας

Την Προγραμματική Σύμβαση που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου, προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την πλήρη αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του ιστορικού γηπέδου του Αλκαζάρ αλλά και του Βοηθητικού Σταδίου  υπέγραψαν σήμερα (8/5) στη Λάρισα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Από το Αθλητικό Πάρκο υψώθηκε στον ουρανό της Καρδίτσας το αερόστατο (+Φώτο +Βίντεο)

Πρόγευση της προαναγγελθείσας εκδήλωσης από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με πτήση αερόστατου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Καρδιτσιώτες που βρέθηκαν στο Αθλητικό Πάρκο το απόγευμα του Σαββάτου (8/5).

Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα από τα rapid tests σε Μουζάκι, Κρανιά και Μαγούλα – To νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, που αφορούν στην δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), σε Μουζάκι, Κρανιά και Μαγούλα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/05): 68 νέοι θάνατοι και 2.461 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 10 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ