.
.
.
.
.

Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Α' Εθνική γυναικών: Εύκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Άρη - Στην ΑΕΛ το Θεσσαλικό ντέρμπι

Τους τέσσερις από τους πέντε αγώνες της 6ης αγωνιστικής είχαμε να πραγματοποιούνται την Κυριακή 9 Μαΐου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής Γυναικών.

Τριάδα φωτιά στο κουπόνι της Δευτέρας

Τρία παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για την Δευτέρα (10/5), με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Γερμανία και την Δανία.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ε.Ε.

«Ἡ Ἑλλὰς ἀπὸ σήμερα ἀποδέχεται ὁριστικὰ τὴν ἱστορικὴ πρόκληση καὶ τὴν εὐρωπαϊκή της μοίρα. Διατηρώντας τὴν ἐθνική μας ταυτότητα, ἔχομε ἐμπιστοσύνη καὶ στὴν Εὐρώπη καὶ στὴν Ἑλλάδα.

Λίμνη Πλαστήρα: Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία του κόσμου υψώθηκε με αερόστατο στον ουρανό (+Φώτο +Βίντεο)

Υψώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/5) στον ουρανό της λίμνης Πλαστήρα με αερόστατο που σηκώθηκε από το γήπεδο της Πεζούλας, η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο!

Την Πέμπτη 13 Μαΐου θα μπορούν να προμηθευτούν νέους αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους (self test) οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα

Σε συνέχεια της εφαρμογής του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό (COVID-19) σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας τους και δεν τηλεργάζονται, επισημαίνεται ότι θα είναι σε θέση να προμηθευτούν δύο (2) νέους αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους (self test) από την Πέμπτη 13 Μαΐου έως την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Γ' Εθνική: Νίκες για Ατρόμητο και Σέλλανα την 9η αγωνιστική - Με συγκάτοικο πλέον στην κορυφή η Αναγέννηση

Στην 9η αγωνιστική έφθασε το πρωτάθλημα το απόγευμα της Κυριακής (9/5) στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής με Ατρόμητο Παλαμά και Σέλλανα να κερδίζουν στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

Βάιος Κουκουζέλης: "Ένα πάρκο αναψυχής γεννιέται στην Τ.Κ. Μητρόπολης"

Κατά τη διάρκεια των εργασιών διάνοιξης και καθαρισμού του ποταμού Γαβρά στην Τ.Κ Μητρόπολης που πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες από την Περιφέρεια Καρδίτσας, τόνοι μπαζών και φερτών υλικών απομακρύνθηκαν από την κοίτη του ποταμού και μεταφέρθηκαν σε κοινοτικό χώρο στη θέση ''ΠΑΛΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ''..

Ε.Ο.Δ.Υ. (09/05): 51 νέοι θάνατοι και 1.428 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πληρωμές ύψους 278 εκατ. ευρώ καταβάλλονται από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και Υπ. Εργασίας 10-14 Μαΐου

Την πληρωμή των αποζημιώσεων για τις αναστολές Απριλίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 10-14 Μαΐου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ