.
.

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Δήμος Σοφάδων: Απαλλαγή δημοτικών τελών για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19

Σε έγκριση της εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με την απαλλαγή τελών καθαριότητας φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων, επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν την λειτουργία τους λόγω COVID-19, προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στη συνεδρίαση της Πέμπτης (17/6) όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net.

Λιβανός: Το 50% του Ελλαδικού χώρου κινδυνεύει με ερημοποίηση - Η παρουσίαση της Εθνικής Επιτροπής κατά της Ερημοποίησης

Το 50% του ελλαδικού χώρου κινδυνεύει με ερημοποίηση μέσα στην επόμενη 20ετία, σύμφωνα με την προβολή των σεναρίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, σε εκδήλωση που έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα(17/6) Καταπολέμησης της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας.

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Μουζακίου από την Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη, απέστειλε η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη γενέτειρα του Γ.Καραϊσκάκη, το Μαυρομμάτι.

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν από 19/6 Παιδότοποι και λούνα παρκ - Χωρίς μάσκα στα γυμναστήρια οι πλήρως εμβολιασμένοι

Στη σημερινή(17/6) τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα άρση των μέτρων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ