.
.
.
.
.

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Λάρισας την Παρασκευή (25/6) για άμεσες αποζημιώσεις αποφάσισε η ΕΟΑΣΚ

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (22/6) η σύσκεψη εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων που διοργάνωσε η ΕΟΑΣΚ στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων Παλαμά για το συντονισμό διεκδικητικών ενεργειών σχετικά με τις αποζημιώσεις των τεράστιων καταστροφών που υπέστησαν 90.000 και πλέον στρέμματα καλλιεργειών στο Ν. Καρδίτσας από την θεομηνία της Κυριακής 20 Ιουνίου.

Δήμος Καρδίτσας: 5 εκατομμύρια διανεμήθηκαν σε τρία είδη επιδομάτων σε πληγέντες από τον "Ιανό"

Σε πόσο 5 εκατομμυρίων συνολικά ανέρχονται τα επιδόματα, που διανεμήθηκαν σε πληγέντες δημότες του Δ. Καρδίτσας,  από τον "Ιανό", μέσω διαδικασιών που ήταν αρμοδιότητας του Δήμου.

Αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Καρδίτσας για πρόωρη αποχώρηση των μαθητών λόγω καύσωνα

Ανακοίνωση προς Δημάρχους και Δ.Π.Ε. Καρδίτσας εξέδωσε ο Σύλλογος  Εκπ/κών ΠΕ Καρδίτσας "Νικόλαος Πλαστήρας" και ζητά να επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση των μαθητών από τις σχολικές μονάδες της Π/θμιας εκπαίδευσης λόγω του καύσωνα που θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες.

Παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 στην παραμονή του βρεφονηπιακού του Κέντρου Γυναικών στην οδό Παναγούλη

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 ο βρεφονηπιακός σταθμός του Κέντρου Γυναικών θα παραμείνει στο κτίριο της οδού Παναγούλη, εκεί δηλαδή που στεγάζεται μέχρι σήμερα.

Δήμος Σοφάδων: Κλειστά τις δύο τελευταίες ώρες τα σχολεία την Τετάρτη(23/6) και Πέμπτη(24/6)

Σύμφωνα με απόφαση του δήμαρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σοφάδων

Ανακοίνωση της Ανοιχτής Συνέλευσης για την κινητοποίηση στον «Τύμπανο» την Κυριακή 6 Ιουνίου

Την Κυριακή 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μαζική-μαχητική κινητοποίηση στον «Τύμπανο» Αργιθέας με τη συμμετοχή κατοίκων της Καρδίτσας και των Αγραφιώτικων χωριών αλλά και συλλογικοτήτων και αγωνιστών από διάφορες περιοχές της χώρας.

Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: «Άμεσες και αντικειμενικές εκτιμήσεις, γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις»

Ανακοίνωση του Αγροτικού Τμήματος της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις καταστροφές που υπέστησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τη σφοδρή χαλαζόπτωση και την ανάγκη άμεσης αποζημίωσής τους.

Η ΟΜ ΣΥ. ΡΙΖ. Α - ΠΣ Μουζακίου στο Δήμο Αργιθέας

Το Ανθηρό και το Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μουζακίου με τους Συντονιστή Άρη Γκαγκά, την πρώην βουλευτή Παναγιώτα Βράντζα και τους Παναγιώτη Κρύο και Γιώργο Καραβίδα, συνοδευόμενη και από τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Καντερέ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ