.
.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Κατάρρευση κτιρίου στο Μαιάμι: 1 νεκρός, 10 τραυματίες και 99 αγνοούμενοι (+Βίντεο)

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 10 τραυματίστηκαν μετά την κατάρρευση του δωδεκαώροφου συγκροτήματος κατοικιών στα βόρεια του Μαϊάμι Μπιτς, ενώ πια υπάρχουν φόβοι για μεγάλη αύξηση και των νεκρών μετά τους 99 αγνοούμενους.

Από τη Λάρισα ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για την Κοινή Αγροτική Πολιτική

Ως μια μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη της Ελλάδας που δεν πρέπει να πάει χαμένη, χαρακτήρισε τη νέα ΚΑΠ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός σε παρέμβασή του  κατά την πρώτη από τις 13 Συνδιασκέψεις στο πλαίσιο του διαλόγου για την ΚΑΠ, που έγινε σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου στη Λάρισα.

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς

Συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη (24/6) το πρωί στο Δήμο Αγιάς Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

23 συμβασιούχους στην καθαριότητα θα προσλάβει ο Δήμος Καρδίτσας

Σε πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου θα προχωρήσει ο Δήμος Καρδίτσας.

Την Παρασκευή (25/6) η καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 16.506 καλλιτέχνες για τον Απρίλιο

Αύριο Παρασκευή 25 Ιουνίου θα γίνει η καταβολή ποσού 8,79 εκατ. ευρώ σε 16.506 δικαιούχους αποζημίωσης ειδικού σκοπού, καλλιτέχνες-Επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού.

Σύλλογοι Γυναικών: "Να αποκατασταθούν τώρα και πλήρως οι πληγέντες αγρότες"

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και οι ομάδες γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ»  και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους μικρομεσαίους αγρότες και αγρότισσες που για άλλη μια φορά μέσα σε λίγους μήνες, μετά από τον Ιανό, είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται και τις οικογένειές τους να μένουν χωρίς εισόδημα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ