.
.
.
.
.

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

Υ.Π.Α.: Νέες παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών για τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις, έως το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 και έως τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 ώρα 06:00 το πρωί, για τις αεροπορικές οδηγίες προς επιβάτες πτήσεων εξωτερικού και προς επιβάτες πτήσεων εσωτερικού σε νησιωτικούς προορισμούς που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Δεν απέδωσαν καρπούς και το Σάββατο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 79χρονου στην Αργιθέα

Κανένα ίχνος του 79χρονου που αγνοείται από τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 24 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Αργιθέα μετά και την ολοκλήρωση των ερευνών το απόγευμα του Σαββάτου.

Α. Λυκουρέντζος από την Καρδίτσα: Πρώτα σαφή εικόνα για τις ζημιές και μετά ανακοινώσεις για αποζημιώσεις (+Φώτο +Βίντεο)

Πληγείσες καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή των Τοπικών Κοινοτήτων Μυρίνης, Μακρυχωρίου και Προδρόμου του Δήμου Καρδίτσας οι οποίες βρέθηκαν κυριολεκτικά στο «μάτι του κυκλώνα» της 20ης Ιουνίου 2021, επισκέφθηκε σήμερα (Σάββατο 26/6/2021) το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ αργότερα συμμετείχε σε σύσκεψη εκπροσώπων χαλαζόπληκτων χωριών στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Πλήρωση θέσεων εργασίας στο "Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Ολύμπιον Θεσσαλίας Α.Ε."

Το "Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Ολύμπιον Θεσσαλίας Α.Ε.", αναζητά νέους συνεργάτες /συνεργάτιδες στις εξής ειδικότητες: Νοσηλευτές Τ.Ε., Φυσικοθεραπευτές Τ.Ε.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/6): 12 νέοι θάνατοι και 375 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - Κανένα κρούσμα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιουνίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

«Ταλανίζει» το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα η χωροθέτηση του βιολογικού καθαρισμού

Την μεταφορά της χρηματοδότησης για το έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων οικισμών εντός λεκάνης απορροής της Λίμνης Ν. Πλαστήρα», από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ