.
.

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Η Ευαγγελία Λάσπα, νέα ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Μουζακίου

Η Ευαγγελία Γεωργ. Λάσπα πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναλαμβάνει χρέη Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη μετά από σχετική προκήρυξη της θέσης που προηγήθηκε και απόφαση του τελευταίου.

Στην Τενερίφη εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Σχολείου Καρδίτσας για συμμετοχή σε σεμινάριο κατάρτισης Erasmus+

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λ.Τ. Καρδίτσας συμμετέχει ως εταίρος αποστολής στο πρόγραμμα  Erasmus+ KA101 μαθησιακής κινητικότητας προσωπικού με τίτλο «Συναισθηματική νοημοσύνη και μαλακές δεξιότητες για την ένταξη των μειονοτήτων, των μεταναστών και των προσφύγων στα ευρωπαϊκά σχολεία» και κωδικό  σχεδίου 2020-1-EL01-KA101-077919.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Σιδέρως Ηλιούδη

Τελούμε το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Ανάβρας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Συζύγου, Μητέρας, Γιαγιάς, και Θείας Σιδέρως Ηλιούδη.

Στους 38 έφθασε ο υδράργυρος την Τετάρτη στην Καρδίτσα - Ζεστό και το επόμενο διήμερο

Τους 38 (37,7) βαθμούς Κελσίου άγγιξε στην Καρδίτσα ο υδράργυρος σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Bουλή: Ο Νίκος Παππάς παραπέμπεται σε Ειδικό Δικαστήριο

Την παραπομπή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στη διαδικασία του ειδικού δικαστηρίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) η Βουλή.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ