.
.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

Διαλύεται οριστικά η εργολαβία του Διοικητηρίου Καρδίτσας (+Φώτο)

Το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αποφάνθηκε τελικά υπέρ της διάλυσης της υφιστάμενης εργολαβίας κατασκευής του νέου Διοικητηρίου της Καρδίτσας.

Πανελλήνιες 2021: Στο 8,27 κατά πληροφορίες ο ελάχιστος βαθμός εισαγωγής για τα πανεπιστήμια

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2021 και λόγω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) φέτος θα έχουμε 9.000 περισσότερα παιδιά από πέρσι, που κρίθηκε ότι δεν πληρούν τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για να συμπληρώσουν μηχανογραφικό.

Ανοικτή Συνέλευση: "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει - Όλοι στον αγώνα για την υπεράσπιση των Αγράφων"

Τις τελευταίες μέρες αγωνιστές από την Καρδίτσα και από άλλες περιοχές έχουν δεχθεί κλήσεις από την ασφάλεια στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης της εισαγγελίας πρωτοδικών Καρδίτσας, ώστε να καταθέσουν εξηγήσεις σχετικά με την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στον Τύμπανο στις 6 Ιουνίου.

Δωρεά σπάνιων στολών - κειμηλίων στο «Ιστορικό, Εκκλησιαστικό και Λαογραφικό Μουσείο Ανθηρού»

Με δυο στολές, μια ιστορική φουστανέλα Κύπριου αγωνιστή που πολέμησε ως εθελοντής στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και μια αυθεντική παραδοσιακή τοπική Μετσοβίτικη φορεσιά θα εμπλουτιστεί το «ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΗΡΟΥ».

Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας: "Υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού"

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας ,με αφορμή την πρόθεση της Υπουργείου ,να τεθούν σε αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών, όσοι εργαζόμενοι δεν εμβολιαστούν. προκειμένου να συμβάλλουν στην αναχαίτηση της πανδημίας και να προσφέρουν ασφαλείς υπηρεσίες στους ασθενείς, δηλώνει τα εξής:

Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων: "Πρόστιμο στη ΔΕΗ για τον Τύμπανο"

Για μία ακόμα φορά το Δίκτυό μας επιβεβαιώθηκε, ότι οι εταιρείες των αιολικών δεν σέβονται την όποια περιβαλλοντική νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά έργα που εκτελούν γίνονται με σκοπό έχουν μόνον κέρδος σε βάρος της προστασίας της φύσης.

Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: «Άκου να δεις… ιστορίες από την Επανάσταση – Οι μεγάλες μάχες του Αγώνα!!!»

Συνέχεια στην ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 είχε το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής 15 & 16 Ιουλίου, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ