.
.
.
.
.

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

"Τα ταξικά σωματεία της Καρδίτσας στέκονται στο πλευρό των αγροτών"

Οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις αλλά και η χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στις 18/7/2021 στην περιοχή του Δήμου Παλαμά της Π.Ε. Καρδίτσας είχε ως αποτέλεσμα τις τεράστιες καταστροφές σε καλλιέργειες όπως βαμβάκι, καλαμπόκι και τριφύλλι.

Καβάλα: Δύο νεκροί και τουλάχιστον τρεις τραυματίες σε τροχαίο

Δύο νεκροί και τουλάχιστον τρεις τραυματίες είναι το αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (23/7) στο Περιγιάλι, στο ύψος της εισόδου της Δομής Φιλοξενίας των Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Σοφάδες από 26/7 έως 30/7

Με σημερινή (23/7) απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχηματών, σε οδούς στην πόλη των Σοφάδων, για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Συνάντηση Γ. Κωτσού με Χρ. Τριαντόπουλο: 778.727 ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα σε 712 Δικαιούχους λόγω Ιανου

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Κάλεσμα των Συλλόγων Γυναικών για συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΕΟΑΣΚ στις 26 Ιουλίου

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και οι ομάδες γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη της ΟΓΕ), εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για την εξεταστική περίοδο 2021Α

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου 2021Α, για τις γλώσσες : Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική, για τα επίπεδα :

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ