.
.
.
.

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Υπ. Υγείας: Υποχρέωση υποβολής των εργαζόμενων σε εστίαση και τουρισμό σε δύο εβδομαδιαία τεστ ανίχνευσης κατά του κορονοϊού

Σχετικά με την υποχρέωση των εργαζομένων στην εστίαση και τον τουρισμό για δύο εβδομαδιαία τεστ ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τρίτη (27/7) σε κοινότητες των Δήμων Σοφάδων και Καρδίτσας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 από τον ΔΕΔΔΗΕ σε κοινότητες των Δήμων Σοφάδων και Καρδίτσας για λόγους συντήρησης του δικτύου.

Παρέμβαση της Παρασκευής Ντούρβα για προωθούμενη εγκατάσταση Φ/Β πάρκου στην Τ.Κ. Λαζαρίνας

Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε ότι προωθείται από ιδιωτική εταιρεία ΑΠΕ, η εγκατάσταση ενός τεράστιου φωτοβολταϊκού «πάρκου», ισχύος 40 MW, στην Τοπική Κοινότητα Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου, παρόμοιο με αυτό της ΕΛΒΙΚ στα Μ. Καλύβια.

Απεβίωσε ο βραβευμένος ποιητής Νίκος Φωκάς

Έφυγε από τη ζωή ο ποιητής, δοκιμιογράφος και μεταφραστής, βραβευμένος με κρατικά βραβεία λογοτεχνίας αλλά και από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του, Νίκος Φωκάς, σε ηλικία 94 ετών. Είχε τιμηθεί με κρατικά βραβεία λογοτεχνίας αλλά και από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του.

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 30 Ιουλίου το Δ.Σ. Αργιθέας

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης την προσεχή Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας με θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης τα ακόλουθα:

Θεμιστοκλέους: Την Παρασκευή (30/7) ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Τρικάλων και του περιβάλλοντος χώρου

Ξεκινούν οι εργασίες για τη συντήρηση και αποκατάσταση του Ι.Ν.  Προφήτη Ηλία Τρικάλων και την αισθητική ανάπλαση του χώρου γύρω από το ναό, στο ομώνυμο άλσος της πόλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ