.
.
.
.
.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Αρνητική η γνωμοδότηση του Δ.Σ. Μουζακίου σχετικά με μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο στη Λαζαρίνα

Στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου της Τρίτης 27 Ιουλίου συζητήθηκε το θέμα που δημιουργήθηκε στο Δήμο Μουζακίου από την επιχειρούμενη κατασκευή ενός τεράστιου Φ/Β πάρκου ισχύος 40 MW κοντά στη Λαζαρίνα.

Υπεγράφη η σύμβαση για έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου

Τη σύμβαση για νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο Βόλου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια από το ΕΣΠΑ 2014-2020

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλύπτει με χρηματοδότηση  συνολικού ύψους  165.000 ευρώ το κόστος των ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης ΔΕΥΑ, στα έργα που  χρηματοδοτεί από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και βρίσκονται σε εξέλιξη στο Συκούριο Δήμου Τεμπών και στη Νίκαια Δήμου Κιλελέρ.

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/7): 8 νέοι θάνατοι και 3.593 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 17 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πυρκαγιά στη Σταμάτα: Κάηκαν τουλάχιστον 20 σπίτια και αυτοκίνητα - 4 προσαγωγές - Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο

Στην προσαγωγή τεσσάρων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τη φωτιά που ξέσπασε στη Σταμάτα και επεκτάθηκε σε Ροδόπολη και Διόνυσο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ