.
.
.
.

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021

Ευρεία σύσκεψη για την αποφυγή του "λουκέτου" στην Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι (+Φώτο +Βίντεο)

Με τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργο Χατζηνικολάου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Μεγάλου και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντάται στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, σε μια μεγάλη προσπάθεια να αποτρέψει το επικείμενο «λουκέτο» στο Υποκατάστημα Μουζακίου.

Συνάντηση Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) με θέματα συζήτησης:

Π. Κορκώτσιος: Διπλά κερδισμένος ο Καρδιτσιώτης που επιλέγει την τοπική αγορά

Μουδιασμένη ήταν η πρεμιέρα των εκπτώσεων στην Καρδίτσα, καθώς η ανακοίνωση της έναρξής της μία εβδομάδα νωρίτερα αιφνιδίασε τους εμπόρους και δεν έγινε ευρύτερα γνωστή στους καταναλωτές.

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για την επέκταση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ένα σημαντικό έργο για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων προχωρά καθώς αναδείχτηκε ο ανάδοχος για την επέκταση του διδακτηρίου.

Λάρισα: Δύο 21χρονες βρήκαν πορτοφόλι με 8.000 ευρώ και το παρέδωσαν στην αστυνομία

Χθες Κυριακή 4 Ιουλίου το μεσημέρι, κοντά στα πλευρικά διόδια του Πλαταμώνα Πιερίας, δύο 21χρονες κοπέλες, διαμένουσες στην πόλη της Λάρισας, διερχόμενες από το σημείο με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, βρήκαν επί του οδοστρώματος, ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα, το συνολικό χρηματικό ποσό των 8.069 ευρώ και 47,50 Λέβα Βουλγαρίας, τα οποία και παρέδωσαν στις αστυνομικές Αρχές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ