.
.
.
.
.

Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021

Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου 5-6/8: «Από τον Όμηρο στον Δάντη και τον Φώσκολο: Η θεία μουσική διαμέσου της αρχαιοελληνικής μυθολογίας»

Συμμετέχοντας στον παγκόσμιο εορτασμό των 700 χρόνων από τον θάνατο του Δάντη Αλιγκέρι, το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στα πλαίσια του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού» στις 5 και 6 Αυγούστου 2021, στο Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου Καρδίτσας θα παρουσιάσει σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, την παράσταση «Από τον Όμηρο στον Δάντη και τον Φώσκολο: Η θεία μουσική διαμέσου της αρχαιοελληνικής μυθολογίας»

Κ. Νούσιος: Εξοικονόμηση 8 εκατ. κ.μ. νερού από τον καθαρισμό ποταμών - καναλιών και σωστή διαχείριση στο ν. Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Αρκετά ενθαρρυντικά για την ομαλή πορεία της φετινής αρδευτικής περιόδου στο νομό Καρδίτσας, είναι τα μέχρι τώρα στοιχεία χρήσης των υδάτινων αποθεμάτων της Λίμνης Πλαστήρα.

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την άνοδο της στη SL 2

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας Αναγέννηση Καρδίτσας που έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους και σε όλη την Καρδίτσα με την άξια άνοδό της στη Super League 2.

Μηδαμινά περιθώρια από τα στελέχη της τράπεζας Πειραιώς για το υποκατάστημα στο Μουζάκι

Άκαρπη απέβη η σημερινή (6/7) συνάντηση του δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη, με διοικητικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς τα όποια περιθώρια αφέθηκαν για να αρθεί η απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος, ήταν τυπικού χαρακτήρα.

Ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις 2 συμβασιούχων για την πυροπροστασία στο Δήμο Σοφάδων

Την απόφαση για την πρόσληψη δύο ατόμων στην πυροπροστασία υπέγραψε την Τρίτη 6 Ιουλίου ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος και μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που προηγήθηκε.

Χαρδαλιάς: Από την Πέμπτη 8 Ιουλίου μόνο με καθήμενους θα λειτουργούν οι χώροι διασκέδασης

Μετά τη σημερινή(6/7) αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού(1.797 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση όπου ανακοίνωσε ότι απο την Πέμτπη 8 Ιουλίου οι χώροι διασκέδασης θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ