.
.
.
.

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Σε ετοιμότητα και επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

Συμφώνα με τα νέα έκτακτα μέτρα που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας  λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς των επόμενων ημερών, με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού τίθενται σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας που εμπλέκονται στο σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.

Ε.Ο.Δ.Υ. (1/8): 10 νέοι θάνατοι και 1.605 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ξεπέρασε τους 43 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία την Κυριακή 1 Αυγούστου

Λίγο πιο χαμηλότερα από τις χθεσινές ανώτατες θερμοκρασίες της καλοκαιρινής περιόδου κινήθηκε σήμερα Κυριακή 1 Αυγούστου ο υδράργυρος όπως κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροκοπείου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας της Π.Ε. Λάρισας τη Δευτέρα (2/8)

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι για αύριο Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021 τίθεται σε ισχύ η προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων παραμονής εκδρομέων και κάθε μορφής εργασίας  σε  εθνικούς δρυμούς, περιαστικά δάση και «ευπαθείς» περιοχές της Π.Ε. Λάρισας,

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 2 έως και 6 Αυγούστου

H καταβολή των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας Ιουλίου -την Παρασκευή 6 Αυγούστου-  περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων πληρωμών από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ  για την εβδομάδα 2-6 Αυγούστου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ