.
.
.
.
.

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Απεβίωσε ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. Άγγελος Μπρατάκος

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής και γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Άγγελος Μπρατάκος, ο οποίος και υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Θ. Σκάρλος: Αποφάσεις στην Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας για οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων

Την λύπη του για τις τεράστιες καταστροφές που προκαλούν οι πυρκαγιές σε χωριά, περιουσίες ανθρώπων και στον δασικό μας πλούτο εξέφρασε σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος, επισημαίνοντας πάντως ότι «ευτυχώς δεν έχουμε θρηνήσει νεκρούς».

Θ. Σκάρλος: Δεν αρχίζει η λειτουργία των Λουτρών Σμοκόβου λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασής τους

Την αποκάλυψη ότι η επιχείρηση των Λουτρών Σμοκόβου δεν μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργία της επειδή η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι «κάκιστη», έκανε το απόγευμα της Τρίτης (10.8) στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος.

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους την Πέμπτη 12/8

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των φορέων του νομού μας για ανθρωπιστική βοήθεια και αλληλεγγύη συμμετέχει δυναμικά και καλεί τα μέλη του να συμβάλλουν και αυτά από το υστέρημά τους προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της χώρας μας την Πέμπτη 12/08/2021 στο Παυσίλυπο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Πάνε για «λουκέτο» οι ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και λεωφορείων με πτώση κίνησης κατά 80% και ελάχιστη κρατική αρωγή!

Κυκεώνας είναι τα προβλήματα των ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων του Νομού Καρδίτσας οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε απόγνωση διότι λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, η κίνηση έπεσε κατά 80% σε σύγκριση με το 2019 και η κρατική αρωγή τα τελευταία δυο χρόνια που μας ταλαιπωρεί ο νέος κορωνοϊός, είναι ελάχιστη.

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Καρδίτσας: "Εκδήλωση για τους δεκατρείς εκτελεσθέντες του ΔΣΕ την Παρασκευή 13/8"

Το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ, συνδιοργανώνουν εκδήλωση –πολιτικό μνημόσυνο την Παρασκευή 13-8-2021 ώρα 10 π.μ. στο νεκροταφείο της Κοίμησης της Θεοτόκου για να τιμήσουμε τους 13 Καρδιτσιώτες πατριώτες αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) που εκτελέστηκαν τον Αύγουστο του 1949 μετά από απόφαση του στρατοδικείου Καρδίτσας .

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ